header 2
P3223999.jpg

Korfbal is een schone sport, een sport die nooit in verband wordt gebracht met geweld. Daarnaast een voorbeeld voor hoe integratie kan plaatsvinden. SC Movado wil voor haar leden een ‘veilige haven’ vormen waarin door iedereen binnen de gestelde grenzen op een verantwoorde manier sport bedreven kan worden. Sportief gezien wil de vereniging een positief uithangbord voor Dordrecht (Krispijn) zijn.

Om dit te kunnen organiseren zijn financiële middelen nodig.

Een mogelijkheid is het aanboren van sponsoring. Hiervoor is binnen SC Movado de sponsorcommissie. Deze commissie zorgt ervoor door middel van het binnenhalen van reclame-uitingen dat er ruimte komt om als vereniging naar een hoger plan te komen.

Op dit moment zijn er bij SC Movado de volgende sponsormogelijkheden:

  • Reclameborden: Rondom het hoofdveld op ons sportcomplex bestaat de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen. Op dit veld spelen de teams al hun thuiswedstrijden.
  • Teamsponsoring: Wat is er mooier dan uw bedrijfsnaam en logo op de trainingspakken en/of shirts van een heel team te zien? Afhankelijk van het team dat u sponsort, gaat uw bedrijfsnaam van regio tot regio. Natuurlijk komen er ook foto's van de teams op onze website te staan en in de kantine te hangen.
  • Advertenties: Wilt u uw advertentie gelezen hebben door al onze lezers van ons weekblad de MeMovado? Onze redactie zal dit wekelijks meenemen,eals ze de MeMovado vervaardigen.
  • Banners: mogelijk op onze website: reclame van uw bedrijf. Te denken valt daarbij aan een mooie naamsvermelding, of een banner waarmee bezoekers van onze website direct doorklikken naar de website van uw bedrijf.
  • Schermsponsor: een reclame-uiting roulerend op een TV-scherm in de kantine.

Wilt u meer informatie, stuur dan een berichtje naar

SC Movado is aangesloten bij SponsorKliks.
De Linie ICT
Elsco

Schepers

sbb
logo ramakoba
facebook pagina movado

BMN Bouwmaterialen

Ter Borg Autorijschool

Danny Ebbers events

Adresgegevens

Sportcomplex Patersweg
Ingang tussen nummers 205 en 207 
3314 HV Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078 - 614 60 16

Webbeheerder : Ad Vos ( )