header 2
CIMG0063.jpg

Korfbal is een schone sport, een sport die nooit in verband wordt gebracht met geweld. Daarnaast een voorbeeld voor hoe integratie kan plaatsvinden. Sc MOVADO wil voor haar leden een ‘veilige haven’ vormen waarin door iedereen binnen de gestelde grenzen op een verantwoorde manier sport bedreven kan worden. Sportief gezien wil de vereniging een positief uithangbord voor Dordrecht (krispijn) zijn.

Om dit te kunnen organiseren zijn financiële middelen nodig.

Een ‘normale’ maatregel is het verhogen van de contributie. Een andere mogelijkheid is het aanboren van sponsoring. Hiervoor is binnen Movado de sponsor commissie. Deze commissie zorgt er voor dmv het binnen halen van reclame uitingen dat er ruimte komt om ons als vereniging naar een hoger plan te komen.

Op dit moment zijn er bij sportclub MOVADO de volgende sponsormogelijkheden:

  • Reclameborden: Rondom de twee kunstgrasvelden op ons sportcomplex bestaat de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen. Op deze velden spelen de teams al hun thuiswedstrijden.
  • Teamsponsoring: Wat is er mooier dan uw bedrijfsnaam en logo op de trainingspakken en/of shirts van een heel team te zien? Afhankelijk van het team dat u sponsort, gaat uw bedrijfsnaam van regio tot regio. Natuurlijk komen er ook foto's van de teams op onze website te staan.
  • Advertenties: Wilt u uw advertentie gelezen hebben door al onze lezers van de MEMOVADO. Dat kan onze redactie zal dit wekelijks meenemen als ze de memovado vervaardigen.
  • Banners: mogelijk op onze website: reclame van uw bedrijf. Te denken valt daarbij aan een mooie naamsvermelding, of een banner waarmee bezoekers van onze website direct doorklikken naar de website van uw bedrijf.
  • Schermsponsor: een reclame uiting roulerend op een scherm in de kantine

Wilt u meer informatie, stuur dan een berichtje naar
Of bel Marco de Kort. (06-26 87 24 95) of Erik Hoffmann (06-42 16 72 84) of Ad Vos (06-55593769).
Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

De Linie ICT

Ter Borg Autorijschool

Schepers

BMN Bouwmaterialen

sbb
Elsco
facebook pagina movado
logo ramakoba

Danny Ebbers events

Aankomende evenementen

Adresgegevens

Sportcomplex Patersweg
Ingang tussen nummers 205 en 207 
3314 HV Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078 - 614 60 16

Webbeheerder : Ad Vos ( )