header 2
CIMG0080.jpg

Kamp 2019

Afgelopen maandag 15 oktober heeft de Kampcommissie de eerste vergadering voor het kamp van 2019 gehad. Het thema van het kamp is: tekenfilms Je kunt dus vanaf nu al gaan bedenken hoe je verkleed naar het kamp gaat……….. In 2019 gaan we naar dezelfde kampeerboerderij als in 2018.

DE WILDWAL IN LUNTEREN

In de kantine en op de website vind je het inschrijfformulier, die kun je invullen en inleveren bij een van de mensen van de kampcommissie. Op dit moment hebben we al 18 inschrijvingen!! Het kampgeld is 85 euro per deelnemer.

Voor dit bedrag krijg je 4 dagen plezier, ontspanning, inspanning, maaltijden, een goed bed, vervoer per bus/auto enzovoort. 

Kampgeld dient voor 15 mei betaald te zijn op de speciale bankrekening: NL47ABNA 0443078157. Sparen kan en mag ook, bijvoorbeeld 5 maanden van 15 euro en 1 maand van 10 euro.

Wanneer gaan we weg en komen we terug? Woensdag 29 mei vertrekken we om ca. 18.00 uur vanaf de parkeerplaats bij sportcomplex Amstelwijk. Zondag 2 juni zijn we om ongeveer 13.00 uur terug bij de kantine van SC Movado. Daar eten we nog 1 keer en doen we de prijsuitreiking en de bedankjes. Om ongeveer 15.00 uur kan iedereen dan naar huis……..(slaap inhalen).

Vragen kan je altijd mailen naar:

Groeten van Linda Sprangers, Angelique Hoffmann, Peter Kock, Wilco de Boeff, Maikel Leeuwestein en Daaf Bosua.

Sinterklaas op bezoek bij Movado

Op woensdag 28 november is het weer zover. Dan wilt Sinterklaas weer gezellig langs komen bij Movado. Het sinterklaasfeest is voor alle kinderen van de F & smurfen. 

De avond duurt van 17.00-19.00 uur waarin we ook gezellig met zijn allen een patatje eten. Als er nog dingen zijn met eten waar we rekening mee moeten houden, graag ook dit even melden in het mailtje.

Exra informatie vind je in de MeMovado (cadeaukeuze enz.)

Opgeven kan via :


Pubquiz zaterdag 8 december

Zaterdag 8 december, aanvang 20:00 uur, in de Movado kantine.
Meld je aan in teams van vier (samenstelling willekeurig) en bedenk een naam voor je team. Deelname kost slechts 1 euro per persoon.
Aanmelden kan bij Ale Bosua en Sandra de Boer.

Pubquiz

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN SC MOVADO

Deze wordt gehouden op woensdag 31oktober, aanvang 20.00 uur in de kantine.
Alle leden van SC Movado van 16 jaar en ouder worden uitgenodigd om de vergadering bij te wonen en hebben stemrecht.
Donateurs, ouders van jeugdleden en belangstellenden zijn ook van harte welkom, maar hebben geen stemrecht.
De agenda en jaarverslag worden op maandag 15 oktober via het weekblad verspreid.
Het financiële verslag ligt vanaf 15 oktober in de bestuurskamer en kan met toestemming van een bestuurslid verkregen worden (is niet digitaal verkrijgbaar).
Kom vooral allemaal, want een belangrijk agendapunt is de Toekomst van SC Movado..

Bestuur

O.D.O. reünie

Afgelopen zaterdagavond was het dan zover: na weken (maanden) van voorbereiding was het dan eindelijk 15 september. De O.D.O. reünie ging plaatsvinden. Inmiddels had ik via privé-berichten al een paar afmeldingen gekregen, maar dat mocht de pret niet drukken. Er waren bijna geen persoonlijke uitnodigingen gestuurd, dus was het maar afwachten hoeveel mensen er zouden komen.

Het gebeuren zou om half 8 beginnen en stipt die tijd stapte de eerste binnen. Al gauw werd het toch wel druk in de kantine. Het was een superavond waarvoor ik ook Marsja en Miranda wil bedanken voor de foto's en fotoboeken en Marsja voor het maken van foto's, die binnenkort op de Facebookpagina van O.D.O. te zien zijn. Ook wil ik Wim en Maria bedanken voor de bardienst die zij gedaan hebben en ook die andere Wim die nog even bijgesprongen heeft. Er waren in totaal 73 aanwezigen en zonder ook maar iemand te kort te willen doen ga ik toch een paar namen noemen van wie ik het zo bijzonder van vond dat ze er waren: Jopie, Nicolette, Lena, Adriaan, Jan, Cobie, Samantha, Rita, Jan, Erra, Piet, Peter, Karin, Nico, Wil, Nathalie, Wim, Karin, Patricia, Linda, Patricia, Marsja, Chris, Rocco, Eef, Cees, Bas, Mien, Nathalie, Bianca, Diana, Kara, mevr. F. Groenendijk, Henk, Patrick, Freek, Yvonne, Nico, Edith, Richard, Sandra, Daaf, Ale, Marco, Matthijs, Yvonne, Daniëlle, Govert, Kees, Margot, Frits, Joke, Robbie, Carla, Rob, Paul, Janet, Dirk, Jopie, Truus, Rick, Hans, Joep, Miranda, Carla, Korinne, Hennie, Peter, Michel, Joop, Enno, Ingrid en Sjaan. Er werden natuurlijk herinneringen van vroeger uitgewisseld en gelachen om dingen van vroeger. En als ik eerlijk mag zijn had ik natuurlijk gehoopt dat er 500 mensen zouden komen maar naarmate de avond dichterbij kwam, en ik al van de zenuwen 3x naar de wc was geweest, had ik wel zoiets van als er nu maar wel mensen komen gelukkig is dat goed gekomen.

Allemaal bedankt voor jullie komst en tot een volgende keer.

Groeten, Ad

W & M bouw en onderhoud B.V.

NRG keuringen

Avrasya

De Heer Europart

Schepers

Ter Borg Autorijschool

De Linie ICT
sbb
Elsco
facebook pagina movado
logo ramakoba

BMN Bouwmaterialen

Danny Ebbers events

Adresgegevens

Sportcomplex Patersweg
Ingang tussen nummers 205 en 207 
3314 HV Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078 - 614 60 16

Webbeheerder : Ad Vos ( )