Skip to main content

VAN DE VOORZITTER …………

En met een, afgelopen zaterdag gehouden, activiteit voor onze jeugd en een gezellig feestje voor de ouderen komt ook dit seizoen weer tot een eind. Gedurende het seizoen worden erdoor heel veel vrijwilligers bergen werk verzet met het doel te trachten het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het is een illusie dat de score op de tevredenheidsmeter op 100% uitkomt, maar de diverse commissies, onze trainers en coaches en alle andere vrijwilligers doen hun best en leggen de lat zo hoog mogelijk. Er zijn gedurende een seizoen helaas momenten dat niet iedereen beseft hoe we binnen een vereniging met elkaar om moeten gaan. Het spuien van kritiek via de zogenoemde wandelgangen, het niet aangaan van een dialoog, anno 2023 lijkt dat allemaal normaal, echter moeten we ons allemaal afvragen of dit wel normaal is. Met elkaar zijn we de club en met elkaar moeten we het doen. Dus heb je een leuk idee of juist feedback meld het dan bij de desbetreffende commissie of bestuur. Namens het bestuur wil ik al onze vrijwilligers die gedurende dit seizoen iets voor onze club betekend hebben hartelijk bedanken!!!!!!!!

Zo’n afsluitend stukje in de Memovado is ook een mooie gelegenheid om even achterom te kijken. Op sportief gebied hebben we de nodige kampioenschappen binnengesleept. Zonder de andere teams te kort te doen pik ik daar de promotie in de zaal van ons 1e team, het kampioenschap op het veld van ons 2e team, het behalen van de bekerfinale van onze A1 en het kampioenschap op het veld van onze D2 en E2 en ons G-team er nog even tussenuit. Ook hebben we dit jaar weer getracht om nieuwe jeugdleden aan ons ledenbestand toe te voegen. Mede door het organiseren van clinics op basisscholen en de Kangoeroedag hebben zich enkele nieuwe jeugdleden opgegeven. Dat is een mooie ontwikkeling.

Naast het spelen van wedstrijden worden er ook, o.a. door onze AC, diverse andere activiteiten gedurende het seizoen georganiseerd. De jaarlijkse terugkerende dartavond, playblackshow en niet te vergeten het SC Movado kamp waren weer een enorm succes. En niet te vergeten de speciaalbier avond, mooi initiatief en zeker voor herhaling vatbaar. Ook een speciaal woord van dank aan al onze sponsoren die het ook dit seizoen weer mogelijk gemaakt hebben dat de meeste van onze teams in mooie tenues e.d. lopen. En niet te vergeten het grote aantal reclameborden wat we rondom het hoofdveld hebben kunnen plaatsen. Mede namens de overige bestuursleden wil ik iedereen een hele fijne zomervakantie wensen en hopelijk zien we elkaar in goede gezondheid en met een opgeladen batterij weer terug bij onze mooie club.
Fred Lichteveld