header 2
CIMG0063.jpg

Bij de volgende klachten:
- Verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
- Hoesten
- Benauwdheid
- Verhoging of koorts
- Plotseling verlies van reuk en/of smaak
Blijf thuis en laat je testen en meld dit bij de club 06-48790989. Blijf thuis tot de uitslag bekend is. Bij koorts en/of benauwdheidsklachten, moeten ook je huisgenoten thuis blijven. Bij een negatieve testuitslag mogen jij en je huisgenoten weer naar de club komen.
Maar denk hier over na.
Hoe ernstig zijn mijn klachten, zou ik het zelf prettig vinden om te sporten met iemand die dezelfde klachten heeft als ik? We gaan hierbij vanuit dat je eigen gezonde verstand gebruikt.
Als de klachten niet overgaan of verergeren?
Blijf weer thuis en bel je huisarts. Bij een positieve testuitslag blijven jij en je huisgenoten thuis. Meld dit zo snel mogelijk bij de club 0648790989. Je gaat dan minimaal 7 dagen in quarantaine. Na deze 7 dagen moet je ook nog eens 24 uur klachtenvrij zijn voor je weer welkom bent.
Mensen die vanaf 48 uur, voor jouw klachten zijn begonnen, meer dan 15 minuten aaneengesloten binnen 1 ½ meter afstand van jou zijn geweest, worden verzocht in thuisquarantaine te gaan. Deze mensen zijn na 10 dagen (gerekend vanaf het laatste contactmoment met jou) pas weer welkom bij de club. Ook als die persoon in de tussentijd een eigen negatieve testuitslag heeft gehad. Dit heeft te maken met de incubatietijd van jouw covid-19 virus.
SC Movado is aangesloten bij SponsorKliks.
sbb
facebook pagina movado

Schepers

Ter Borg Autorijschool

BMN Bouwmaterialen

logo ramakoba

Danny Ebbers events

Elsco
De Linie ICT

Aankomende evenementen

Adresgegevens

Sportcomplex Patersweg
Ingang tussen nummers 205 en 207 
3314 HV Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078 - 614 60 16

Webbeheerder : Ad Vos ( )