header 2
PA255459.jpg

Aan alle leden, donateurs, ouders en belangstellenden;
een korte update: verhuisdossier.
Het is mogelijk dat in de aankomende week er berichten in de media verschijnen die betrekking hebben op ons verhuisdossier. Om jullie niet helemaal verrast te laten worden volgt hier een korte update.
Komende week zal in de gemeenteraad van Dordrecht op initiatief van wethouder Stam een brief worden voorgelegd. Hierin stelt hij dat de ontwikkelingen in Dordrecht op het gebied van woningbouw, sport, wijkontwikkeling, groen, enz.... zodanig complex en met elkaar verweven zijn dat een pas op de plaats verstandig zou zijn. Tegelijkertijd zet hij vraagtekens bij de huidige Sportvisie en de gevolgen daarvan die nog maar door weinig verenigingen in Dordt gedragen worden. De gemeente heeft tijd nodig om een meer integrale planning op te stellen en zoekt naar een tussenoplossing. Die lijkt er te komen, met als gevolg dat de kansen dat Movado voorlopig niet (gedwongen) zal verhuizen aanzienlijk toenemen.
Hoe dat er dan zou komen uit te zien en welke voorwaarden daar aan hangen is nog niet zeker maar er wordt nu al openlijk gesproken over nieuwe velden aan de Patersweg op korte termijn. Maar eerst moeten College en Raad het voorstel nog behandelen. We weten nog niet hoe dat gaat uitpakken. Het advies van de wethouder wordt gesteund door een 6-tal sportverenigingen waaronder Movado. Na bespreking in de gemeenteraad zullen we in januari een informatieavond bij Movado organiseren met leden en belangstellenden om de laatste stand van zaken en koers te bespreken.
Rest mij niets anders dan iedereen namens mijzelf en het bestuur bijzonder prettige feestdagen toe te wensen. De vereniging neemt een paar weken gas terug vwb training en wedstrijden. Het jaar 2019 was weer een hectisch maar o zo mooi jaar met bijzondere hoogtepunten, Movado is nog volop in beweging. We sluiten het jaar af met het kerstfeest op zaterdag de 21e.

Namens het bestuur,
Erik Hoffmann

Schepers

BMN Bouwmaterialen

Danny Ebbers events

De Linie ICT
Elsco
facebook pagina movado

Ter Borg Autorijschool

sbb
logo ramakoba

Menu inloggen

Adresgegevens

Sportcomplex Patersweg
Ingang tussen nummers 205 en 207 
3314 HV Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078 - 614 60 16

Webbeheerder : Ad Vos ( )