header 2
PA263148.jpg

Nieuws over verhuizing van SC Movado; aangepaste koers?

Beste leden, ouders, donateurs en andere belangstellenden,
Afgelopen week berichte ik over een op handen zijnde intentieverklaring tussen de gemeente en oa SC Movado. Daar waren we vorige week ook van overtuigd. Maar.....jullie hebben wellicht al eea in de media gelezen.... het is helaas niet doorgegaan.
Op het laatste moment wilde het College van B&W niet met de wethouder mee gaan en gaf hem dus geen toestemming om die verklaring te tekenen. Wat een klucht en wat een chaos in het gemeentelijke beleid dat heel slecht met de betrokken sportverenigingen omgaat. De verenigingen zijn afgelopen dinsdag nog furieus bij wethouder Stam op bezoek geweest maar hij kan er niet meer van maken. Weer vertraging en weer geen duidelijke lijn. Dubbeldam trekt ondertussen zijn eigen plan. Dat wil niet zeggen dat De Paraplu, ons samenwerkingsverband, nu wordt opgezegd. We blijven nog steeds samenwerken en elkaar steunen.
Komende week al wordt een eerste stap gezet om te praten wat er nu moet gaan gebeuren. De scherven moeten worden opgeraapt. Ook is er de vergadering van de gemeenteraad. De oppositiepartijen staan weliswaar op hun achterste benen maar kunnen geen potten breken. We zullen wel zien wat er gaat gebeuren.
Wat we nu eerst moeten gaan doen is lekker van de feestdagen, vrije tijd en familie genieten.
Voorlopig zitten we nog aan de Patersweg en doen we wat we altijd doen met Movado. Lekker korfballen en veel sociale activiteiten met zn allen. Laat dat voor ons het belangrijkste zijn.
Namens het bestuur wens ik iedereen fijne feestdagen en een prettig jaareinde.

Erik Hoffmann

Nieuwsberichten verhuizing

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de verhuizing kan je ook hier klikken.

Op deze website van VV Dubbeldam zijn hun laatste persberichten en nieuwbouw updates te lezen.

De Linie ICT

Schepers

sbb

Danny Ebbers events

facebook pagina movado
logo ramakoba

Ter Borg Autorijschool

BMN Bouwmaterialen

Elsco

Aankomende evenementen

Menu inloggen

Adresgegevens

Sportcomplex Patersweg
Ingang tussen nummers 205 en 207 
3314 HV Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078 - 614 60 16

Webbeheerder : Ad Vos ( )