header 2
PA255459.jpg

SPONSORKLIKS

Sinds 3 maanden is SC Movado aangesloten bij SponsorKliks, een organisatie via welke je bij honderden Internetwinkels kunt bestellen, bijvoorbeeld bij Bol.com, Coolblue.nl, Thuisbezorgd.nl, Booking.com en Expedia.
Hoe werkt dat?
Ga naar SponsorKliks.nl en op de vraag wie je wilt sponsoren, antwoord je: SC Movado
Dan ga je naar je Interwinkel en doe je de bestelling.
De afspraken, die je bij je eigen Internetwinkel hebt, blijven bestaan, bijvoorbeeld de Selectafspraak bij Bol.com. Je ontvangt via je eigen Internetwinkel de bevestiging.
SC Movado ontvangt van elke bestelling een klein percentage, op dit moment staat de teller op bijna 50 euro. Dat dit veel meer kan worden is duidelijk!
Voor meer informatie kun je kijken op de website van SponsorKliks of navragen bij Nabiel Lagzimi 06-33561045 of mailen naar .

Bestuur

Sponsorcommissie zoekt mensen

Na een periode van 5 jaar heeft Marco de Kort aangegeven te gaan stoppen als trekker van de sponsorcommissie. Met die werkzaamheden heeft hij in die periode zich met succes ingezet voor het binnenhalen en behouden van bord- en shirtsponsors voor onze vereniging. De digitale bordsponsoring in de kantine is hier een mooi voorbeeld. We bedanken Marco voorzijn inzet gedurende de afgelopen jaren.
Met zijn vertrek uit de SC is het bestuur op zoek naar vrijwilligers die de sponsorcommissie weer leven in willen blazen. Wie is bereid om zich een 2-3 tal uren per week in te zetten voor de club, het mag natuurlijk ook een groepje mensen zijn?
Het is niet gemakkelijk in deze tijd waarin veel bedrijven de hand op de knip houden maar het trekt misschien weer wat aan. Het is vooral belangrijk dat je niet bang bent om de telefoon te pakken en bij een potentiƫle sponsor langs te gaan. Dat zijn wel altijd bedrijven die iets met Movado hebben en de club kennen, leveranciers bijvoorbeeld of kennissen/vrienden met een bedrijf.
Wie denkt hier een bijdrage te kunnen leveren en bereid is schiet even iemand van het bestuur aan.

Namens het bestuur, Erik Hoffmann

De Linie ICT

BMN Bouwmaterialen

Elsco
logo ramakoba

Ter Borg Autorijschool

sbb

Schepers

Danny Ebbers events

facebook pagina movado

Aankomende evenementen

Adresgegevens

Sportcomplex Patersweg
Ingang tussen nummers 205 en 207 
3314 HV Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078 - 614 60 16

Webbeheerder : Ad Vos ( )