header 2
PA255459.jpg

Sponsorcommissie zoekt mensen

Na een periode van 5 jaar heeft Marco de Kort aangegeven te gaan stoppen als trekker van de sponsorcommissie. Met die werkzaamheden heeft hij in die periode zich met succes ingezet voor het binnenhalen en behouden van bord- en shirtsponsors voor onze vereniging. De digitale bordsponsoring in de kantine is hier een mooi voorbeeld. We bedanken Marco voorzijn inzet gedurende de afgelopen jaren.
Met zijn vertrek uit de SC is het bestuur op zoek naar vrijwilligers die de sponsorcommissie weer leven in willen blazen. Wie is bereid om zich een 2-3 tal uren per week in te zetten voor de club, het mag natuurlijk ook een groepje mensen zijn?
Het is niet gemakkelijk in deze tijd waarin veel bedrijven de hand op de knip houden maar het trekt misschien weer wat aan. Het is vooral belangrijk dat je niet bang bent om de telefoon te pakken en bij een potentiƫle sponsor langs te gaan. Dat zijn wel altijd bedrijven die iets met Movado hebben en de club kennen, leveranciers bijvoorbeeld of kennissen/vrienden met een bedrijf.
Wie denkt hier een bijdrage te kunnen leveren en bereid is schiet even iemand van het bestuur aan.

Namens het bestuur, Erik Hoffmann

Ter Borg Autorijschool

BMN Bouwmaterialen

logo ramakoba
Elsco
sbb

Danny Ebbers events

facebook pagina movado
De Linie ICT

Schepers

Menu inloggen

Adresgegevens

Sportcomplex Patersweg
Ingang tussen nummers 205 en 207 
3314 HV Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078 - 614 60 16

Webbeheerder : Ad Vos ( )