header 2
P4274224.jpg

In verband met de corona maatregelen is deze verzet naar:
woensdag 25 november, aanvang 20.00 uur.
Alle leden van SC Movado van 16 jaar en ouder worden uitgenodigd om de vergadering bij te wonen en hebben stemrecht. Donateurs, ouders van jeugdleden en belangstellenden zijn normaal gesproken ook van harte welkom, maar in verband met de corona dit jaar niet (zij hebben geen stemrecht). Inschrijving voor de JAV kan uitsluitend via een mail naar de secretaris ( of ) of schriftelijk naar het adres Gentiana 3, 3317HH Dordrecht.
Om de vergadering rechtsgeldig te laten zijn, zijn er 22 leden (inclusief machtigingen) nodig. De agenda en jaarverslag worden op maandag 9 november via het weekblad verspreid. Het financiele verslag is vanaf 9 november beschikbaar en kan op verzoek verkregen worden (is niet digitaal verkrijgbaar).
Let op! De vergadering wordt digitaal gehouden.
Ale Bosua verstuurt een half uur voor aanvang van de JAV een mail naar iedereen die zich heeft aangemeld met alle nodige gegevens. Het is voor SC Movado de 1e keer (maar wel noodzakelijk) dat we op deze manier een vergadering houden. Wij adviseren de leden zonder computer, die toch mee willen doen, om bij een kennis of familielid met computer te regelen om de vergadering bij te kunnen wonen.
sbb
facebook pagina movado

Schepers

De Linie ICT

Danny Ebbers events

logo ramakoba

BMN Bouwmaterialen

Ter Borg Autorijschool

Elsco

Aankomende evenementen

Adresgegevens

Sportcomplex Patersweg
Ingang tussen nummers 205 en 207 
3314 HV Dordrecht

Contactgegevens

Tel: 078 - 614 60 16

Webbeheerder : Ad Vos ( )