header 2
P4274224.jpg

Doelpuntenfestijn in Oostzaan waar Movado heel wat werk te verstouwen kreeg. Thuisploeg OKV speelde de eerste zaalwedstrijd en was, met een vol thuisprogramma in de hal, vastbesloten om het Movado zo moeilijk mogelijk te maken. Dat voornemen hebben ze de hele wedstrijd vast kunnen houden, daarbij iets geholpen door Movado dat net de scherpte miste en – ik zeg het niet graag – een arbiter die in de tweede helft wat meer steekjes liet vallen.
Onder leiding van Mady leek de sterke beginfase (6-9 halverwege de eerste helft) langzaam maar zeker te leiden naar een goede overwinning. Maar de Dordtse zuiverheid verdween en OKV haakte aan: 14-14 ruststand.
In het tweede gedeelte een bloedstollend spannende strijd, maar na 15-14 kwam de thuisploeg niet meer op voorsprong. Het sterke aan het volwassen Movado is de rust om de taken goed te blijven uitvoeren, de ‘stofzuigers’ die nog harder hun best gaan doen en de beleving na elke goede aanval.
Voor de doelpunten zorgden: Chris (8x), Maikel (6x), Wesley (5x), Arantxa (2x), Joyce (2x) en Youri (2x).

Sandra de Boer

facebook pagina movado
sbb

Danny Ebbers events